Konserva
  |      |  





 :  pusto

Spaghetti z tuńczykiem i kaparami

Kapary (Capparis L.) mają delikatnie ostry smak, cierpko-kwaśny, przypominający mieszankę musztardy, czarnego pieprzu i chrzanu.
Spaghetti z tuńczykiem i kaparami

Tagliatelle à la marinera

Danie łączy wysoką zawartość węglowodanów i błonnika z makaronu z proteinami i nasyconymi kwasami tłuszczowymi pochodzącymi z owoców morza.
Tagliatelle à la marinera

Spaghetti z tuńczykiem i serem

Ser São Jorge (port. queijo São Jorge) to ser produkowany na Azorach na wyspie São Jorge.
Spaghetti z tuńczykiem i serem

Makaron z sardynkami

Pasta con le sarde (po sycylijsku: pasta chî sardi) posiada status Tradycyjnego Produktu Spożywczego (Prodotto Agroalimentare Tradizionale, PAT), przyznawany przez włoskie Ministerstwo Rolnictwa, Żywności i Leśnictwa, mający zasięg krajowy.
Makaron z sardynkami
 :  pusto